Blog over eerste commercial voor tiktok, shorts en reels

Blog over eerste commercial voor tiktok, shorts en reels

 • Achter de schermen bij Stamm Hardware: Het maken van onze debuut commercial voor TikTok, YouTube Shorts en Instagram Reels met Adobe Premiere Rush"

  Beste lezers,

  Het is met veel enthousiasme dat we jullie een kijkje achter de schermen geven bij Stamm Hardware, waar we druk bezig zijn met het maken van onze allereerste commercial! Op 6 mei 2024 gaat deze rete creatieve video in première op verschillende platforms, waaronder TikTok, YouTube Shorts en Instagram Reels. We kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat we hebben gecreëerd.

  Bij Stamm Hardware draait alles om zegelringen met karakter, met een fris en modern design. Onze producten zijn uniek en spreken tot de verbeelding. Met deze commercial willen we niet alleen onze prachtige zegelringen in de schijnwerpers zetten, maar ook ons merk op een creatieve en innovatieve manier presenteren aan een breder publiek.

  Het creatieve proces begon met het verzamelen van origineel beeldmateriaal en muziek die perfect aansluiten bij de identiteit van Stamm Hardware. Elk shot is zorgvuldig gekozen om de kwaliteit en vakmanschap van onze zegelringen te benadrukken, maar het mag natuurlijk ook wel een beetje leuk en loco zijn.

  Om deze commercial tot leven te brengen, hebben we gekozen voor Adobe Premiere Rush, een krachtige tool die ons in staat stelt om professionele videobewerkingen uit te voeren met gemak. Met behulp van deze software hebben we elk detail geperfectioneerd en ervoor gezorgd dat de commercial naadloos aansluit bij de visie van Stamm Hardware.

  Het is een spannende tijd voor ons bij Stamm Hardware, aangezien we ons voorbereiden op de grote onthulling van onze debuut commercial. We geloven dat deze video niet alleen onze producten zal presenteren op een unieke manier, maar ook ons merk zal positioneren als een autoriteit op het gebied van zegelringen met karakter.

  We willen jullie allemaal uitnodigen om op 6 mei 2024 met ons mee te kijken naar de première van onze commercial op TikTok, YouTube Shorts en Instagram Reels. We zijn ervan overtuigd dat jullie net zo enthousiast zullen zijn over het eindresultaat als wij.

  Bedankt voor jullie steun en blijf Stamm Hardware volgen voor meer updates en nieuws over onze prachtige zegelringen met karakter.

 • 'Forge your signature look' met Stamm Hardware
 • Met vriendelijke groet,

Terug naar blog